Over ons

Vraag aan een willekeurige, wat oudere Erpenaar naar '...de danstent van Adriaan van Haandel...' en u krijgt waarschijnlijk een heel verhaal over hoe het vroeger, laten we zeggen 50 jaar geleden, was. En hoeveel plezier men had tijdens de jaarlijks kermis in Erp.

Grondlegger
Met Adriaan van Haandel is ook meteen de grondlegger van het huidige Partycentrum Van Haandel genoemd.

Café met zaal
Na de danstent kwam in 1966 het café met zaal.
Adriaan zag dat daar een markt in lag en begon in 1965 met de bouw. Samen met zijn vrouw en drie kinderen hebben zij iets neergezet waar ze nu nog zeer trots op kunnen zijn. Al vlug daarna werd ook de aanhang erbij gehaald om de diverse feesten en partijen te verzorgen.
Na ongeveer twee jaar werd de slijterij van de familie Biermann erbij gekocht omdat de vraag naar een zaal groot was, en rond 1983 is het frietluikje aan de zijkant van van Haandel verhuisd naar het pand waar vroeger "Club 4" zat aan de voorkant. Dit alles is nu het huidige Partycentrum van Haandel waar al veel gebeurd is door de jaren heen.
Sinds acht jaar wordt het bedrijf gerund door twee kleinkinderen van Adriaan, maar natuurlijk niet zonder de inzet van de oude garde. Een echt familiebedrijf…